MALERARBEJDE UDFØRES I HELE BRØNSHØJ

Mangler du en maler og bor du i den storkøbenhavnske bydele Brønshøj?

Brønshøj blev indlemmet i Københavns kommune allerede i 1901. I den mellemliggende periode er bydelen vokset stødt og omfatter større villakvarterer og er set som et velhavende område. Grundet de store villakvarterer findes der mange boliger, der skal renoveres, både udvendig og indvendig. Lad os være din nye maler i Brønshøj.

Alle typer malerarbejde
Vi hjælper med nærmest alle slags maleropgaver for både private og virksomheder. Vi kan varetage alverdens indvendige opgaver – det kan eksempelvis være genopfriskning af stuen, køkken og bad eller andre af husets rum. Vi opsætter tapet og filt professionelt og hjælper gerne med malerarbejde i forbindelse med ind- eller fraflytning. Vi er ofte billigere end boligselskabernes løsning og koster dig ikke hele dit indskud.

Vi kan selvfølgelig også løse forskellige udfordringer udvendigt. Det kan eksempelvis være facaderenovering på virksomheden, så kunderne får et godt førstehåndsindtryk. Det kan også være at døre eller vinduer skal friskes op, eller at gavlen skal males. Vi kan klare det meste, og hvis ydelsen ikke fremgår af vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe og få en snak med os.

Garanti for godt håndværk
Vi er medlem af Danske Malermestre og er igennem det omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Som kunde er du altså garanteret, at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Derfor går vi til enhver opgave med et professionelt mindset. Det vil sige, at vi selvfølgelig overholder de aftalte tidspunkter, arbejder effektivt og rydder pænt op, når vi er færdige med arbejdet. Vi tilpasser os den enkelte kundes behov og sammen med dig, finder vi den løsning, som passer til dine forventninger og budget.

Ønsker du at vide mere eller booke os til en opgave, kan du ringe til os eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud til lige præcis dine behov.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked