SØGER DU MALERFIRMA TIL MALING AF VÆGGE OG LOFT I LYNGBY?

Bor du i det nordlige Storkøbenhavn og har du brug for en maler? Så tag kontakt til Malerfirmaet Malene Chilgenbach

Lyngby, der ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn, har et væld af forskellige uddannelsesinstitutioner som eksempelvis DTU, Danmarks Tekniske Universitet, med ca. 10.000 studerende. Byen byder desuden på mange kulturtilbud og huser adskillige idræts- og sportsforeninger. Lyngby er med mere end sine 53.000 indbyggere en by, hvor handel og erhverv er i højsædet. Blandt andet er Lyngby Storcenter og Magasin at finde i byen.

Maler i Lyngby til private eller erhverv

På baggrund af det brede og stærke erhvervsliv, der er at finde i Lyngby, kan der være mange ejendomme, som trænger til indvendig såvel som udvendig maling. Netop på det område har vi hos Malerfirmaet Malene Chilgenbach store kompetencer. Har du i stedet en privatbolig eller lignende, som har brug for en større renovering – eller såmænd blot en mindre genopfriskning – klarer vi også det.

Malerarbejde i høj kvalitet

Kvalitet i det udførte arbejde er en absolut mærkesag for os. Vi afsætter den nødvendige tid og investerer den rette energi i alle de opgaver, vi påtager os. Vi får styr på detaljerne omkring materiale og farver før vi går i gang med arbejdet, så der ikke er noget, der overrasker os undervejs, og vi benytter udelukkende de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Dette sikrer, at vores færdige service ikke blot stiller vores kunder glade på kort sigt, men også holder i lang tid fremover.

Vores kunder i Lyngby kan regne med, at vi går til enhver opgave med grundighed og stor faglig ekspertise. Vi tror fuldt og fast på, at baggrunden for at udføre et stykke arbejde, der får dig til at vælge os igen næste gang, er, at de små detaljer er på plads og, at professionalisme og engagement er i top. Vi tager alle beslutninger i fællesskab med dig, så du hele tiden er med i processen og ved, hvad dine penge bliver brugt til.

Vi står klar til at rykke hurtigt ud i Lyngby. Udfyld blot kontaktformularen her på siden. Så finder vi i fællesskab en god, hurtig og prisvenlig løsning.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked