MALERARBEJDE TIL PRIVATE HJEM KØBENHAVN & OMEGN

Trænger stuen til nyt liv eller skal der mere lys i soveværelset?

Malerfirmaet Malene Chilgenbach har malet stribevis af hjem og lejligheder i København og omegn og hver gang tilpasser vi os kundens konkrete ønsker og behov, så pris og resultat afspejler forventningerne. Hvad enten det er en hurtig genopfriskning eller opgaver med mere detalje og finesse. Det eneste vi ikke går på kompromis med er kvaliteten og din tilfredshed.

Vi tilbyder inden- og udendørs malerarbejde lige fra maling af alle typer overflader, renoveringsopgaver, tapetsering, opsætning af filt samt maling ved ind- og fraflytning, nybyggeri samt meget meget mere – ingen opgaver er for store eller små.

Vi passer på dit hjem som var det vores eget og forlader det, så du ikke kan se, at vi har været der – udover det pæne arbejde, naturligvis.

I København er der mange forskellige malerfirmaer – vi vil gerne være dit fortrukne. Se herunder hvad vi kan hjælpe med eller kontakt os allerede i dag!

Malerarbejde vi kan hjælpe dig med:

  • Genopfriskning af stue, soveværelse, køkken – malerarbejde til alle hjemmets rum.
  • Professionel opsætning af tapet og filt.
  • Malerarbejde i forbindelse med ind- og fraflytning.
    OBS. Du er sjældent forpligtet til at anvende udlejers udpegede leverandør. Vi sørger for at efterlade din lejlighed i overensstemmelse med dine forpligtelser og til en pris, som ikke ”æder” dit indskud.
  • Maling af facader og gavle af træ og sten.
  • Renovering af vinduer med sprosser.
  • Samt meget meget mere.

Vi lever af tilfredse kunder og vi samler på dem. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, efter vi har udført din opgave. Din oplevelse kan hjælpe os til at blive endnu bedre.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Indtast koden her

: *